Στη χώρα μας η ορχιδέα έχει ευρύ & φανατικό κοινό!  

Εκμεταλλευτείτε ότι πιο ποιοτικό υπάρχει από γεωπονικής άποψης σε επίπεδο φυτοχώματος για το υπόστρωμα της γλάστρας & σε προϊόντα λίπανσης και περιποίησης του φυλλώματος για απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες!

Δείτε την ολοκληρωμένη μας σειρά για ορχιδέες!

 

COMPO SANA® ΓΙΑ ΟΡΧΙΔΕΕΣ 5L

Εμπλουτισμένο φυτόχωμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των Ορχιδεών. Περιέχει πολύτιμο φλοιό πεύκου MARITIMA, ο οποίος βοηθά το χώμα να κρατήσει την πρωτογενή υφή και δομή του. Περιέχει θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία που εξασφαλίζουν τη θρέψη και λίπανση του φυτού για ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 εβδομάδων. 5L

 

COMPO STICKS ΓΙΑ ΟΡΧΙΔΕΕΣ 8+10+13(+3)

Περιέχουν όλα τα σημαντικά βασικά θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία για ενδυνάμωση και υγιή ανάπτυξη έως και 100 ημέρες. Εύκολα και ασφαλή στη χρήση. Μέρος του αζώτου που περιέχουν είναι σε μορφή βραδείας αποδέσμευσης. Χωρίς χλώριο. Ήπια σχεδιασμένη σύνθεση για ορχιδέες, για όμορφα λουλούδια και έντονο χρώμα στα φύλλα.

   

COMPO ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΟΡΧΙΔΕΑΣ 250ml

Βέλτιστη φροντίδα για ορχιδέες, η οποία εξασφαλίζει την τέλεια εμφάνιση των φύλλων. Αντισταθμίζει την έλλειψη υγρασίας χωρίς να αφήνει λεκέδες αλάτων στα πράσινα φύλλα. Ενισχύει την άνθηση και το περιέχον άζωτο παρέχει εμφανώς πιο όμορφα φυτά.

   

COMPO ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΑΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΡΧΙΔΕΕΣ

Απλή και ασφαλής θεραπεία ενδυνάμωσης έως και 4 εβδομάδες για όλους τους τύπους ορχιδέων. Αναζωογονεί τα αδύναμα φυτά, ειδικά με τα αδύναμα λουλούδια και τα κρεμαστά φύλλα. Ήπια φόρμουλα για πιο όμορφα λουλούδια και ισχυρά φύλλα. Πρακτική χρήση, δεν απαιτείται δοσολογία.

#Funfacts
Το καλλωπιστικό αυτό μονοκοτυλήδονο αποτελεί τη μεγαλύτερη οικογένεια από όλα τα ανθοφόρα φυτά στον πλανήτη, με πάνω από 25.000 γνωστά είδη. Ευδοκιμεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, είναι αρκετά ανθεκτική και φυσικά πανέμορφη, ιδανική για εκλεπτυσμένα γούστα. Best seller της κατηγορίας είναι το γένος Φαλαίνοψις αλλά υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα καθώς και ποικιλίες και υβρίδια.

 

https://mailchi.mp/ae021ad3d0e6/orxidea

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 6, ΚΟΡΔΕΛΙΟ 563 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΤΗΛ: 2310 708132 / 2310 707271

FAX:2310 763649 email: info@oflidis.gr - www.oflidis.gr

Που θα μας βρείτε

Εγγραφή στο Newsletter