Ως εταιρία εμπορικής διακίνησης που εκπροσωπεί μεγάλες βιομηχανίες του εξωτερικού το όραμά μας είναι η απλούστευση των σύνθετων διαδικασιών, η εκλαΐκευση δύσκαμπτων και περίπλοκων εμπορικών πολιτικών και η τάχιστη εξυπηρέτηση  με τρόπο άτεγκτο, τίμιο και συνεπή. Δε θα σταματήσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους, τα ζωντανά κύτταρα της εταιρίας μας με γνώμονα πάντα να είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία, γεωπόνο ή μη και να του προσφέρουμε όλα όσα μπορούν να τον οδηγήσουν στην ανάπτυξη της δουλείας του.

Η αντοχή μας στο χρόνο μέχρι στιγμής μας δικαιώνει…

Αλέξανδρος Οφλίδης

Η εταιρία

Η εταιρεία ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1991. Αντικείμενο των εργασιών της είναι η εμπορία και διακίνηση γεωργικών εφοδίων και αναλυτικότερα, αγροχημικά, είδη δημόσιας υγείας, λιπάσματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, σπόρους χλοοτάπητα, τύρφες και υποστρώματα, σπόρους και σπορόφυτα κηπευτικών, εργαλεία, είδη κήπου, είδη οινοποιίας κ.α. αξεσουάρ για τον επαγγελματία καλλιεργητή ή τον ερασιτέχνη. Η εταιρεία αριθμεί περί τους 25 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων με κύριο μέλημα την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών μας. Με τη χρόνια παρουσία μας στο χώρο καταφέραμε να αναπτύξουμε ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας, με αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα.

Συνεργαζόμαστε και διαθέτουμε φυτοπροστατευτικά προϊόντα όλων των Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

Ως αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού όπως:                                                                                                      

  • VOLPI ORIGINALE , ΙΤΑΛΙΑ
  • SHIXIA HOLDING CO, ΚΙΝΑ
  • TOWN & COUNTRY, ΑΓΓΛΙΑ
  • DLF TRIFOLIUM, ΔΑΝΙΑ
  • COMPO CONSUMER Home & Garden, ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  • FREUND - VICTORIA, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

η εταιρία διαθέτει προϊόντα αποκλειστικότητας για κήπους και αγρούς και η διανομή τους πραγματοποιείται με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.

 Εγκαταστάσεις 

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην αερογέφυρα του εσωτερικού περιφερειακού στο ύψος του Ελευθέριου Κορδελιού, στην έξοδο για Ιωνία - Χαλκηδόνα. Οι χώροι μας περιλαμβάνουν τα κεντρικά γραφεία, ένα τ.χιλ. στεγαζόμενο χώρο και ένα τ.χιλ. υπαίθριο χώρο αποθήκευσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 6, ΚΟΡΔΕΛΙΟ 563 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΤΗΛ: 2310 708132 / 2310 707271

FAX:2310 763649 email: info@oflidis.gr - www.oflidis.gr

Που θα μας βρείτε

Εγγραφή στο Newsletter